Wie ben ik

Ik ben Hanneke Huibers. Nieuwsgierig, empathisch, betrokken, (hoog)sensitief en creatief. In dit werk kan ik een mooie combinatie maken van allerlei opleidingen die ik heb gevolgd door de jaren heen, zoals een (universitaire) studie theologie, mindfulness-trainer en haptonomie. Ook mijn opgedane werkervaring is heel zinvol voor deze praktijk: onder andere het werk als ritueelbegeleidster en geestelijk verzorger.

Mijn werkwijze is zacht, gevoelig, begripvol. En ook: helder, integer en intuïtief. Ik werk niet volgens een bestaande theorie, een methode of stappenplan. Ik heb daarentegen wel een eigen ‘richtlijn’ ontwikkeld (de zogeheten ‘brug-metafoor’). Alles in de sessies draait om jou. In alle rust, vol aandacht. Jij bent uniek met jouw verhaal. De ‘brug-metafoor’ geeft ons handvatten in de sessies. Het helpt om je eigen verliesproces zichtbaarder te maken en om de verlieservaring te integreren in je leven.